Nieuws

Tip 4: Doe eens gek!

Doe eens gek! 🤪

Corona, lockdown, avondklok, enz….het is me wat! Doe daar nog eens verwarrende mediaberichten bovenop en het plaatje is compleet. De ideale cocktail voor frustratie😤🤬😡🤯!

In de huidige maatschappij verwarren we vaak uitingen van frustratie of boosheid met agressie🔪. Natuurlijk is er een groot verschil tussenbeide. Om goed voor jezelf te zorgen, is het net in deze periode belangrijk om een uitlaatklep te hebben voor je frustraties….💨🌬als deze opbouwen bestaat er het gevaar dat deze zich uiten in agressie🔪of depressie😭😔 (kwaadheid richting zelf).

Dus hierbij de tip, doe eens gek🤪….laat je eens volledig gaan in iets onschadelijks maar wel heerlijk. Bijvoorbeeld: de muziek🎶 luid en gek dansen, eens goed luidop vloeken buiten, gekke bekken trekken, eens hard gaan in het sporten, eventueel zelfs een levenloos object (een kussen, bokszak, enz…) benutten om fysieke agressie op te uiten….heeeerrrliijk 😋om even de remmen los te laten en alles eruit te gooien zonder dat het schadelijk is voor je omgeving of jezelf.

Ik zelf hou ervan om via grensoverschrijdende (niet gemeende) verbale uitingen tav hetgeen me frustreert even te ventileren🌬. Het is anders toch vermoeiend om altijd maar netjes binnen de lijntjes te kleuren.

Dus kleur 🌈gerust bewust buiten de lijntjes, voor zolang je er niemand mee pijn doet (noch de ander noch jezelf).

Succes!👍🏻