Jouw uitdaging, onze zorg!

Op maat gemaakte oplossingen voor professionals, bedrijven en scholen.

Wil je meer info?

Contacteer ons voor vrijblijvend advies

Trainingscentrum Sica : Jouw uitdaging, onze zorg!

Droom jij er ook van om met minder energie meer gedaan te krijgen? Je bent vast wel effectief in wat je doet maar is het ook voldoende efficiënt (verlies energie)? We geraken wel aan ons doel, maar wat als er een betere en meer efficiënte weg is?

Als je dit leest, loopt er vast wel iets niet voldoende vlot in je bedrijf. Trainingscentrum Sica helpt je graag weer op weg naar een efficiënt en gezond bedrijf. Onze experts zijn getraind in het herkennen van kernprocessen binnen je bedrijf om zo de energielek op te sporen. Aan de hand van gerichte en op maat gemaakte interventies helpen we je graag om je bedrijf terug te optimaliseren wat zich positief vertaalt in een gunstig omzetcijfer. Dit alles doen we aan de hand van trainingen, workshops en lezingen en/of intervisie.

Trainingscentrum SICA onderscheidt zich van anderen doordat zijn team naast consultants en coaches ook bestaat uit psychologen en psychotherapeuten. Het beste van beide werelden worden hierdoor gecombineerd om zo een juiste analyse te maken van de moeilijkheden en om deze op te lossen. Bovendien werken we steeds op maat gezien elk bedrijf, net zoals elk mens, uniek is.

Onze opleidingen, seminaries en workshops worden ook aangeboden aan scholen om zo jongeren voorlichting te geven over belangrijke thema’s in het dagelijks leven (bijvoorbeeld: hoe omgaan met emoties, assertiviteit , faalangst, perfectionisme, onzekerheid,…).

Heb je een vraag of wens je graag een afspraak te maken?

ONZE WAARDEN

Trainingscentrum Sica baseert zijn waarden op oplossingsgerichte en cliëntgerichte therapiestromingen. Het is voor ons van groot belang dat we jouw bedrijf of jou als professional goed leren kennen, om de aangepaste hulp te bieden richting het behalen van jouw professionele uitdaging.

Vragen of een afspraak? Contacteer ons

Wens je graag wat meer informatie? Wil je graag een afspraak maken of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er om elke vraag te beantwoorden. Je kan ons gemakkelijk bereiken via onderstaand formulier of via telefoon.