Trainingen

Trainingen

Tijdens onze trainingen brengen we jouw team tot een nieuw, of beter gezegd, dieper niveau. We delen onze expertise niet enkel door informatiedeling maar door het te verpakken in ervaringsgerichte taken en oefeningen zal het ook gedragen worden. Onze trainingen worden steeds specifiek aangepast aan de noden van de aanvrager. Thema’s zoals burn-out, leiderschap, emoties, geluk, communicatie en stressmanagement behoren tot de mogelijkheden

Een training onderscheidt zich van een workshop door zijn duur. Een workshop duurt maximaal 3 à 4 uurtjes terwijl een training verspreid kan worden over verschillende dagen en meer als 10 uur in beslag kan nemen. Tijdens een training gaan we ook diepgaander in op de thema’s.

Hoge mate van stress? Het gevoel dat je constant van de één naar de ander todo- lijstje springt? ‘S nachts in bed denk je steeds aan de taken van de volgende dag?Tijdens de training gaan we oefenen met grenzen (leren aanvoelen, hoe hiermee omgaan, herkennen bij anderen, enz…).

Op het einde van deze training zal je gemakkelijker zelf rust kunnen installeren in jouw leven waardoor jouw doelen minder energie kosten om te bereiken.

In sommige jobs is er een constant hoog niveau van stress die gehanteerd moet worden. Hoe hou ik deze in balans zodat mijn werk hier niet onder lijdt?

Is er veel uitval in jullie team? Hoge mate van stress? Tijdens dit seminarie zoomen we in op wat een burn-out inhoudt, hoe het ontstaat, hoe herkennen, hoe het ontwikkelt en hoe we het kunnen voorkomen.

Your Content Goes Here

Hoe communiceer ik met mijn klanten, medestudenten, werknemers, collega’s, mensen in het algemeen enz… . Een goede communicatie is de basis van elke relatie (werk en privé)!

Tijdens deze training wordt het belang van communiceren ons duidelijk en oefenen we met verschillende manieren van communiceren. Er worden enkele technieken aangereikt die de communicatie kunnen aansterken en dus ook de relatie. Een relatie staat of valt met communicatie!

We zoomen in op de huidige communicatiekanalen (telefoon, email, whatsapp, enz…) en hoe we deze juist kunnen gebruiken.

Faalangst, perfectionisme, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoel …. iedereen heeft er wel eens last van. Tijdens deze training scheppen we zicht op de interne processen die aan de basis liggen van voornoemde moeilijkheden. Nadien oefenen we met de technieken die ervoor zorgen dat we dergelijke interne processen kunnen hanteren en/of benutten om ons net sterker, efficiënter en bewuster te maken. We worden er niet door gehinderd maar onze kwetsbaarheid wordt onze kracht!

Hoe leid ik mijn team? Hoe zorg ik ervoor dat ik zowel daadkracht als het vertrouwen van mijn team heb? Tijdens deze training gaan we samen de verschillende leiderschapsstijlen bekijken en oefenen. We starten van de bonus pater familias en concretiseren naar de verschillende manier van leiding nemen. Gezien dit een training is, gaan we zeker ook aan de slag met oefeningen zodat je kan ervaren welke stijl het beste bij jou alsook bij jouw team past.

Vragen of een afspraak? Contacteer ons

Wens je graag wat meer informatie? Wil je graag een afspraak maken of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er om elke vraag te beantwoorden. Je kan ons gemakkelijk bereiken via onderstaand formulier of via telefoon.