Trainingscentrum SICA

ONS CENTRUM

Trainingscentrum SICA is een centrum opgericht in 2018 door Klinisch psycholoog en psychotherapeut Alessandro Sica. We zijn een jong en ervaren team van therapeuten, psychologen en coaches die gespecialiseerd zijn in herkennen van moeilijkheden en hierop de best mogelijke oplossing te formuleren.

Trainingscentrum SICA kent ook een afdeling voor persoonlijke en individuele moeilijkheden namelijk Therapiepraktijk SICA gelegen in een woonwijk aan de rand van het nationaal park “de Hoge Kempen” in Maasmechelen waardoor het privacy kan garanderen aan zijn cliënten. Wil je hier meer info over, klik dan hier.

ONZE VISIE

De onderneming en staat voor ons centraal. Onze therapeuten, trainers en coaches trachten met hun expertise en met alle zorgvuldigheid reeds van het eerste gesprek een goede inschatting te doen van de noden en moeilijkheden van de onderneming. Nadien zal onze expert een vrijblijvend advies formuleren richting de oplossing, richting een meer gezonde onderming. De cliënt kan zelf kiezen of hij al dan niet het advies volgt en het vertrouwen wilt geven aan ons centrum om tot de oplossing te komen. Dit alles gebeurt rekening houdend met onze waarden NO NONSENSE, RESPECT en DESKUNDIGHEID

In ons centrum vinden we het belangrijk dat onze experts steeds up to date zijn met de nieuwste bevindingen in het werkveld. Daarom volgen onze experts jaarlijks een aantal opleidingen en bijscholingen zodat we onze cliënten steeds goed kunnen adviseren.

ONZE MISSIE

Ons doel is om de efficiëntie binnen de onderneming te optimaliseren door diepgaande analyses en energieverlies te minimaliseren. Dit doen we door zo goed mogelijk aan te sluiten bij de noden van de cliënt maar ook door kritisch te kijken naar zijn onderneming. Ons centrum heeft de ambitie om een zo concreet en grondig mogelijk antwoord te bieden op wat de onderneming nodig heeft. Op die manier kunnen we kleine, middel en grote ondernemingen helpen om op een meer efficiënte manier hun doel te bereiken. De ondernemingen gaan zeer effectief aan de slag maar niet altijd voldoende efficiënt waardoor er energieverlies en dus ook omzet misgelopen wordt. In ons centrum focussen we ons niet op de symptomen van een probleem maar kijken we voornamelijk naar de kern waarin de oplossing schuilt. 

Meer inzicht in de kern, een efficiënte samenwerking vertaalt zich naar een algemene betere werking en een gezonde bloeiende onderneming.

Vragen of een afspraak? Contacteer ons

Wens je graag wat meer informatie? Wil je graag een afspraak maken of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er om elke vraag te beantwoorden. Je kan ons gemakkelijk bereiken via onderstaand formulier of via telefoon.