“Ondernemen is trouw blijven aan jezelf” – Alessandro Sica

Trouw zijn aan jezelf

“Ondernemen is trouw blijven aan jezelf”

Je onderneming kan maar succes 😎hebben als het niet bevuild is met onechte marketingstrategieën.

Het is zoals jezelf beter of anders voordoen tijdens het daten om je kansen te verhogen👨‍✈️. Op korte termijn is dit bijzonder effectief. En als we eerlijk zijn, wanneer je doel een “one night stand” is, dan werkt dit wel.

Maar als je voor een langdurende serieuze relatie gaat, is deze techniek meestal niet zo efficiënt. Wanneer je partner erachter komt dat je manipuleerde of dat de werkelijkheid helemaal anders is 👺👽 dan dat jij hem voorstelde, is de kans groot dat de relatie niet lang stand houdt💔.

Als je gaat ondernemen is de nummer 1 regel: vertrouwen in jouw eigenheid.

Wij leren allemaal dat de eerste indruk belangrijk is, hoe je je kleed enz…en dat klopt ook. Echter gaat het ALTIJD om het totaalplaatje.

Ikzelf ontdekte al snel dat ik me het meest comfortabel voel en mezelf ben wanneer ik me ook naar mijn eigenheid kleed🙋🏻‍♂️. Geen maatpakken of kostuum, want dat draag ik niet graag👨‍💼.
Je net minder aanpassen aan je cliënten en dus trouw blijven aan jezelf.

Het is van essentieel belang dat wanneer je een onderneming start dat jij gelooft dat je ook iets te bieden hebt🔥. Pas jij je aan, dan geloof je toch niet helemaal in je product, dienst of jezelf!

Je verschilt net van anderen door jezelf te zijn! ✌🏼

Onderneem met jouw eigenheid dan zullen de klanten die je aantrekt net een langdurige relatie met je aangaan ❤️.

Maar hey als je bindingsangst hebt, moet je vooral veel one night stands opzoeken 😉😅

Succes!

#businesscoach #ondernemen #consultant #psychologie #psycholoog #authentiek #trouwaanjezelf #psychotherapeut #clientgericht #zelfvertrouwen #me